Åsane Begravelsesbyrå

Omsorg ved livets slutt – det er vårt motto.
Vi legger stor vekt på å vise omsorg og å gi pårørende den aller beste hjelp i en vanskelig fase i livet. Åsane Begravelsesbyrå ble stiftet i 1991 av Johannes Blom og er eier den dag i dag. Vi holder til i fine nyoppussede lokaler i Åsane i Bergen. I senere tider har Åsane Begravelsesbyrå knyttet til seg flere byrå; Vaksdal Begravelsesbyrå,
Hardanger og Kvinnherad gravferdsbyrå, Fusa og Samnanger gravferdsbyrå og
Fonna Gravferdsbyrå. Felles for alle våre byrå er at vi gjør vårt ytterste for å tilrettelegge og bidra til en minneverdig begravelse.

Åsane Begravelsesbyrå hjelper deg med seremonier i Bergen kommune, Åsane, Frekhaug, Meland, Sotra, Øygarden og Askøy. Vi hjelper til med det du ønsker og har behov for, og veileder om det er ønskelig.

Det kan føles vanskelig å tenke på praktiske spørsmål når du har mistet en av dine kjære. Det kan være fint å tenke på hvordan man ønsker seremonien og hvordan ta vare på de gode minnene. Å lage en vakker og personlig avskjed trenger ikke å være dyrt eller komplisert. Vi hjelper med inspirasjon og ideer om hva som er mulig, basert på dine ønsker. Det er flere måter å planlegge en begravelse.

Om en seremoni skal være åpen for alle og offentliggjøres i aviser og oversikter eller ikke, er noe en selv må bestemme hva føles rett. I enkelte tilfeller har avdøde uttrykt spesielt at det er ønskelig med en privat seremoni, og kan ha omstendigheter som gjør at dette er den rette avgjørelsen. I andre tilfeller kan det være fint at også øvrige familie, venner og naboer kan delta i seremonien og ta et siste farvel.

Kontakt oss

Ring oss på 55 18 90 00
eller